Ja ha completat el 0% d'aquesta enquesta
Avís: l'execució de JavaScript està desactivada en el navegador. És possible que no puguis respondre totes les preguntes de l'enquesta. Verifica els paràmetres del vostre navegador.

Qüestionari d'opinió sobre la comunicació entre el centre educatiu i les famílies (COMCEFAM)

La situació de confinament causada per la Covid-19 va obligar a les escoles i els instituts a fer ús de la tecnologia per a poder donar continuïtat a l'educació dels vostres fills i filles, fet que va afectar a l'organització familiar. 

A través d'aquesta enquesta ens agradaria conèixer com es va viure la situació des de la família, per a oferir propostes de millora de cara a possibles situacions futures en què no es pugui assistir al centre (confinament, hospitalitzacions, indisposicions...). A més, la teva experiéncia pot ser molt útil per a que la comunicació entre el professorat i les famílies sigui més ràpida, fluida i efectiva.

L'enquesta està formada per 43 preguntes de resposta ràpida, completar-la no et portarà més de 10-15 minuts.

Les dades recollides seran totalment anònimes, amb la finalitat de garantir la privadesa de qui respon i el seu ús es limitarà al propi de l'activitat investigadora i/o docent.

Si tens més d'un fill o filla cursant infantil, primària o secundària al mateix centre seria de molta utilitat que contestis un nou qüestionari. 
Si no tens temps, pots respondre de manera general.

Moltes gràcies!

Hi ha 42 preguntes en aquesta enquesta.